ID: 7221
Aardappels - praktische recepten stap voor stap beschreven
€1,50
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Aardappels - praktische recepten stap voor stap beschreven.
Parragon, 2004, 79 blz.
De aardappel is niet alleen een van de geliefdste groenten ter wereld, maar beslist ook een van de meest veelzijdige. In dit boek wordt hij verwerkt in tal van culinaire heerlijkheden, variërend van soepen en salades tot gratins, beignets en Italiaanse gnocchi. Dit boek brengt u op ideeën voor de lekkerste maaltijden, zowel voor door de week als voor een speciale gelegenheid.
Elk recept brengt u stap voor stap tot een geslaagd eindresultaat. De kleurenfoto's van diverse stappen in het recept maken de bereiding eenvoudiger. Door de vele tips en variatievoorstellen biedt dit kookboek een ruime keus aan smakelijke maaltijden.
Verzending is voor rekening en risico van de koper
Verzendkosten 3,32 euro
Indien u via Ideal wil betalen zijn de kosten 0,40 euro
Als u een bod plaatst krijgt u altijd antwoord, meestal binnen 24 uur. Als u niet binnen 48 uur reageert en er is een andere bieder, dan komt deze eerst aan de beurt.
Parragon, 2004, 79 blz.
De aardappel is niet alleen een van de geliefdste groenten ter wereld, maar beslist ook een van de meest veelzijdige. In dit boek wordt hij verwerkt in tal van culinaire heerlijkheden, variërend van soepen en salades tot gratins, beignets en Italiaanse gnocchi. Dit boek brengt u op ideeën voor de lekkerste maaltijden, zowel voor door de week als voor een speciale gelegenheid.
Elk recept brengt u stap voor stap tot een geslaagd eindresultaat. De kleurenfoto's van diverse stappen in het recept maken de bereiding eenvoudiger. Door de vele tips en variatievoorstellen biedt dit kookboek een ruime keus aan smakelijke maaltijden.
Verzending is voor rekening en risico van de koper
Verzendkosten 3,32 euro
Indien u via Ideal wil betalen zijn de kosten 0,40 euro
Als u een bod plaatst krijgt u altijd antwoord, meestal binnen 24 uur. Als u niet binnen 48 uur reageert en er is een andere bieder, dan komt deze eerst aan de beurt.